Grootkeukens kunnen hier op een eenvoudige manier smaakvolle kwaliteitsproducten van lokale producenten aan hun bezoekers aanbieden. Dit proces zal door een team van experten uit VIVES, INAGRO, EROV en PCG ondersteund worden om te voldoen aan jullie kwaliteitsnormen.

Waarom de grootkeuken voor ‘Lekker. Lokaal. Natuurlijk!’ kiest.

Met ‘Lekker. Lokaal. Natuurlijk!’ kan ik op een gemakkelijke manier met schitterende producten uit onze regio werken: vers, boordevol smaak met een gegarandeerde kwaliteit.

Opportuniteiten voor grootkeukens

Heb je als grootkeuken al overwogen om met lokale producten aan de slag te gaan? Vrees je dat dit te ingewikkeld is? Hieronder kom je meer te weten over de manier waarop ‘Lekker. Lokaal. Natuurlijk!’ het voor jou gemakkelijk maakt.

  • Via een distributieplatform zullen lokale producten bij jou geleverd worden, zodat je zelf niet hoeft rond te rijden naar de lokale producenten.
  • De producenten zullen via ‘Lekker. Lokaal. Natuurlijk!’ ondersteund worden om te voldoen aan jullie kwaliteitsnormen.
  • Via de website worden lokale seizoensgebonden recepten aangeboden, zodat je meteen met de producten aan de slag kunt.
  • Weet je niet goed hoe je deze producten via een openbare aanbesteding moet aanvragen? Contacteer ons om meer te weten te komen over lokaal aankoopbeleid.
  • Bezorgd dat er bij de bezoekers van uw grootkeuken te weinig vraag is naar lokale voeding? Wij helpen je om de consumenten te sensibiliseren.

Lekker vers

Eerlijke prijs

Duurzaam

Zonder complexiteit

Benieuwd welke producenten en grootkeukens deelnemen?

Bekijk dan onze mapping! Op deze kaart kan je zowel lokale hoeve- en streekproducenten, lokale landbouwers, voedingsverwerkende bedrijven als grootkeukens terugvinden.